Ät bra!

Ditt kompletta stöd för kostsamtal och rådgivningPlattan med välkommen 2

Ät bra! är ett modernt pedagogiskt verktyg som gör kost- och hälsorådgivning mer visuell och lättförståelig. Tjänsten används på dator eller platta och är utformad av Helén Sahlstrand leg. dietist och matfotograf, och det riktar sig främst till dig som arbetar med kost och hälsa i ditt yrkesutövande, men passar även dig som till exempel studerar inom området. Ät bra! stödjer inga modedieter eller livsmedelsföretag.

Med fokus på det visuella – Många personer lär sig bäst genom synen och synintryck, så kallat visuellt lärande. För alla dessa är det svårt att ta till sig information, såsom kostråd, genom att enbart lyssna, det vill säga auditivt Plattan med fisk lärande.

Ät bra! erbjuder ett stort antal noggrant utvalda bilder som gör kostrådgivningen mer visuell och pedagogisk. Det breda utbudet av bilder gör det enkelt att anpassa samtalet till klientens behov och vardag. Ät bra! är ett unikt hjälpmedel till ditt yrkesutövande!

Vill du använda systemet köper du en licens. Priset för en användare är 199 kr / månad. Är nifler användare får ni självklart rabatt. Hör av er så skickar jag en offert. Betalningen sker med faktura, förskottsbetalning – hel eller halvårsvis.

Läs mer om Ät bra! och hur du kan använda det i ditt Plattan med kål -2arbete på www.atbra.se  Där kan du även anmäla om du önskar testa Ät bra! gratis under en månad.

Här kan du se en presentationsfilm av Ät bra! 

Se min användarguide till bildstödet Ät bra!