Bildshop

Vackra och pedagogiska matbilder!Frukter på fat

Arbetar du med utbildning och information om kost och matvanor? I Härlig hälsas bildshop finner du över 600 vackra matbilder som passar utmärkt till föreläsningar, böcker, broschyrer, patientmaterial mm. Härlig hälsa har även tryckt bild- och informationsmaterial som underlätta ditt arbete. I bildshoppen finner du bland annat:

Näringslära och kostråd

Bilder på energigivande näringsämnen, vitaminer och mineraler samt pedagogiska bilder på 500 g frukt och Spagetti med köttfärssåsgrönt, tallriksmodellen mm. gör dina kostråd mer visuella.

Bilder på sjukdomsspecifik kost
Om man får en sjukdom som gör att man måste ändra sina kost kan det kännas skönt att få se bilder på den nya kosten. Pedagogiska bilder gör det ofta lättare att förstå. I bildshopen.nu finns det en hel del bilder på sjukdomsspecifik kost bl.a. SNR- A- och E-kost, konsistensanpassad kost, njurkost mm.

Vackra tryckta fotoplanscher

Planscherna passar lika bra till kök och matsalar som till väntrum och mottagningsrum. 18 olika motiv finns bl.a. på frukt och bär, kalciumrika livsmedel, kolhydrater, järn, tallriksmodellen mm.Frukost

Digitala bilder till tryck, föreläsningar hemsidor mm.

Alla bilder i bildshopen går att köpa i digitalform. Välkommen att bläddra bland bildshoppens 600 bilder. Fotouppdrag tas i mån av tid. Hör av dig så diskuterar vi möjligheterna.

Priset på bilderna finns i bildshoppen.

Till Härlig hälsas bildshop:
www.bildshop.nu