070-254 55 69 helen@hsforlag.se

HSförlag

Inspirerande böcker om mat, resor och upplevelser

Hösten 2013 startade Härlig hälsa bokförlaget HSförlag – ett litet förlag som inriktar sig på vackra, inspirerande böcker om resor, mat och upplevelser.

Bara bra mat!

Enkla recept, tips och inspiration för alla  – för tillfället SLUTSÅLD

Bara bra mat, är en unik kokbok av dietisterna Helena Langvall och Helén Sahlstrand. I boken delar de med sig av sina bästa recept och tips. Här finns något för alla, oavsett om man är ensamhushåll eller stor familj, barn eller vuxen, van eller ovan i köket.

Bara bra mat, gör det lätt och roligt att laga mat, även stressiga dagar. Recepten har ett bra näringsinnehåll angiven energimängd, få ingredienser, beskrivningarna är tydliga och de flesta maträtter tar endast 30 minuter att laga. Bara mat utan modedieter och krångel helt enkelt! Kokboken ger även konkreta tips på bland annat allergianpassning, mat till barn och tips på goda sallader du kan göra medan maten blir färdig.

Boken är tyvärr SLUTSÅLD för tillfället  (osäkert när nästa tryckning blir).

Kryddade resor - Sydostasien

En unik, vacker bok om upplevelser, människor och mat.

Kryddade resor – Sydostasien är en bok för dig som älskar att resa eller för dig som bara vill drömma dig bort till Sydostasien för ett tag. I boken får du följa med författaren, Helén Sahlstrand, till fem spännande länder – Vietnam, Laos, Kambodja, Thailand och Malaysia. Reseupplevelser varvas med intressanta historiska och nutida fakta och vackra bilder. Du får följa med bortom de stora turiststråken – till bergsbyar, till bönderna på risfälten, till regnskogen, marknaderna mm.

Helén delar även med sig av ett antal favoritrecept från sina resor. Något förenklade för att passa det svenska utbudet men utan att gå miste om de underbara asiatiska smakerna.

Vill du beställa boken ”Kryddade resor” så skicka e-post till helen@hsforlag.se  

 En faktura skickas tillsammans med boken. Nytt pris: 200:- (Ordinarie pris: 240:- )

Till förmån för Världens barn!

Ge dig själv eller någon du gillar en bok som gör stor nytta!! Kryddade resor – Sydostasien, säljs till förmån för Världens barn! 50% av bokpriset går till Världens barn!

Se ett smakprov ur böckerna på: www.smakprov.se